kuka on ilari schmidt?
Kuka Ilari Schmidt, ja mikä ihmeen digimarkkinointiklinikka?

”Voimme vain päättää siitä, mitä teemme sillä ajalla, joka meille annetaan.” – Gandalf

Elämä on lyhyt. Päivät kuluvat sitä nopeammin, mitä vanhemmaksi tulee. Siksi pitää tehdä asioita, joista nauttii. Olen vuosia haaveillut kirjoittamisesta – niin ja ihmisten auttamisesta.

Voin kokea itseni onnekkaaksi, että olen vienyt itseni elämässäni sellaiseen paikkaan, josta todella nautin: Näet sen edessäsi tällä sivustolla. Pääsen kirjoittamaan ja toivottavasti auttamaan ihmisiä omissa haasteissaan. Se on ainakin tavoitteeni.

Pari sanaa itsestäni

Arkena toimin toimitusjohtajana Suomen Mainoskampanja nimisessä yrityksessä. Yrityksemme liiketoiminta perustuu data ja strategia painotteiseen digimarkkinointiin. Itse johdan operatiivisella tasolla juuri tätä digimarkkinoinnin liiketoimintakenttää.

Henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiini kuuluu luonnollisesti markkinointi, etenkin dataan pohjautuva digimarkkinointi ja luonnollisesti sen analysointi. Käytännösse se tarkoittaa, että minua siis kiinnostaa konkreettiset markkinointitoimenpiteet, joilla on suoria vaikutuksia yrityksen liiketoiminnan kehittymiseen.

Arjessani kohtaan usein tilanteita, joissa suurin avuntarve on käytännössä suunnannäyttäminen oikeiden asioiden äärelle. Siihen tämäkin digimarkkinointiklinikka perustuu. Jotkut voi ajatella: ”Digimarkkinoinnin konsultaatiota ilmaiseksi? – Tässä täytyy olla joku koira haudattuna.” On tässä se, että ehkä joskus tulevaisuudessa ne henkilöt, joita olen voinut auttaa kohti menestystä voivat olla käypiä asiakkaita, kun ovat saaneet perusasiat kuntoon ja kokevat, että seuraava askel olisi ulkoistaa markkinointia.

En kuitenkaan tee tätä ainoastaan edellämainitun takia. Olen itse ollut henkilökohtaisesti joskus alkava yrittäjä huikean hienon idean ja sen myötä liiketoiminnan parissa. Homma kaatui kuitenkin siihen, etten osannut tarpeeksi hyvin markkinoida toteutusta (monen muun keltanokkaisuuden piikkiin tapahtuneen virheen ohella). Siksi haluankin auttaa samassa tilanteessa olevia, missa aikoinaan itse olin. Olen kulkenut pitkän tien – ja sellaisen tien joka vei minut mukanaan- digimarkkinoinnin asiantuntijuuteen ja koen, että voin jakaa siitä jotain sellaisille, jotka siitä hyötyisivät eniten.

Digimarkkinointiklinikka

Uuden toimintatavan sisäistäminen yritykseen onkin aina kulttuurin muutos, joka vaatii ohjaavia toimenpiteitä onnistuakseen. Markkinointi ei ole poikkeus. Suuri haaste digimarkkinoinnin markkinassa on kysynnän ja tarjonnan kohtaaminen. Tarkoitan tällä sitä, että usein digimarkkinointipalvelua tarjoava taho oikeasti pystyisi auttamaan sitä tarvitsevaa yritystä, mutta tuloksia ei saada aikaan, koska palvelujen sisältö ei kohtaa asiakas yrityksen uniikkeja tarpeita.

Loin tämän sivuston, koska haluan auttaa digimarkkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä ymmärtämään entistä paremmin sen hyötyjä ja potentiaalia. Haluan myös auttaa edistämään markkinointia tarvitsevia yrityksiä kumppanien etsimisessä tarjoamalla kulissien takaista tietoa digimarkkinoinnista.

Ilari Schmidtin digimarkkinointiklinikka

Ilari Schmidtin digimarkkinointiklinikka

Ilmainen digimarkkinointikonsultti

Tarjoan ilmaista konsultaatiota erilaisissa digimarkkinointiin liittyvissä haasteissa. Jos olet juuri aloittava yrittäjä, seura- tai vapaaehtoisaktiivi tai ihan mikä tahansa muu tyyppi, joka tarvitsee kipeästi apua päästäkseen eteenpäin digimarkkinoinnissa, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Autan sinua ilmaiseksi.

Olen itse entinen monialayrittäjä ja nykyinen toimitusjohtaja yrityksessä Suomen Mainoskampanja. Tehtäviini sisältyy normaalin liiketoiminnan hallinoinnin lisäksi markkinointituotannon operatiivinen johtaminen ja sen kehittäminen. Intohimoni digimarkkinoinnissa on data ja analytiikka sekä niiden kautta aukeavat äärettömät mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä. 

Vapaa-ajalla teen paljon vapaaehtoistoimintaa ja tykkään olla monessa mukana. Tässä projektissa haluan yhdistää nämä kaksi intohimoa auttamalla siinä missä osaan, eli digimarkkinoinnissa. Jos koet, että avustani voisi olla hyötyä, niin ota rohkeasti yhteyttä! 

Kuvaile digimarkkinointioireesi tähän

12 + 2 =

*Pyrin vastaamaan kyselyihin mahdollisimman nopeasti ja kattavasti. Yllättävän suuren suosion vuoksi vastauksissa saattaa joskus olla useammankin päivän viive. Tavoitteenani on kuitenkin aina vastata, sen vuoksi onkin tärkeää, että laittamasi sähköpostiosoite on toimiva.

Laita hyvä kiertämään ja kerro tästä muille: